justert fra dag toppbilde

Grenseløse kommuner 

Alene om problemet. Sammen om løsningene.


Om drøye to år er vi 354 kommuner i dette landet. Hver eneste kommune skal løse sine oppgaver, med sine folk, på sine budsjetter. Vi vet at ny teknologi vil gi nye løsninger på dagens utfordringer. Da trenger vi ikke 354 ulike løsninger. Da trenger vi samarbeid, beste praksis, inspirasjon og læring på tvers - enten det dreier seg om næringsutvikling og gründerskap eller skole og helse. For selv om kommunegrensene flyttes, og det fortsatt er grenser, løser vi de små og store oppgavene best sammen.

 På årets KLP Kommunekonferanse møter du folk som er opptatt av nettopp grenseløse kommuner og grenseløse løsninger. Ting som funker. I tillegg møter du flere av dem som styrer landet. Vi lover to dager med nyttige foredrag, gode debatter, vidsyn og inspirasjon. Våre foredragsholdere kommer fra inn- og utland. Kommer du? 
 

Sjekk programmet. Oversikten blir oppdatert fortløpende. 

 

Konferansier

Svein Tore Bergestuen

Svein Tore Bergestuen vil også i år være konferansier og bidra til et skråblikk på temaene som tas opp.

Bergestuen er kjent som journalist, forfatter, kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, konferansier og tidligere politisk rådgiver. Han har ledet flere tusen debatter på radio og TV eller direkte fra en scene. 

 

 

Marit Larsen spiller under festmiddagen

Se film fra 2017:

Hør på fjorårets deltagere hvorfor du bør delta på konferansen.